0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

MedLibris este o librărie on-line specializată în carte medicală, administrată de Grupul Editorial ALL, care răspunde nevoilor publicului de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul lor de activitate.

MedLibris este singura librarie on-line care vinde carte cu specific medical, cu un discount preferenţial, prin sistemul de precomenzi ce oferă posibilitatea de plată în rate fără a fi necesar un instrument de plată bancar.

Oferta de carte MedLibris conţine titluri de referinţă la nivel mondial, traduse în limba română de medici, şi bestselleruri internaţionale în domeniul educaţiei pentru sănătate, adresate publicului larg. Nu lipsesc din oferta MedLibris volume realizate integral de medici români, sub coordonarea unor reputaţi profesori universitari.

Grupul Editorial ALL este format din editurile ALLALL EducaţionalALLFAGalaxia CopiilorSian Books şi Helen-Exley România. A fost fondat în 1991 şi este unul dintre editorii de top din România. În prezent, editurile ALL publică peste 200 de titluri anual, în peste 40 de serii şi colecţii de carte – atât traduceri cât și cărți ale unor autori români de prestigiu.Conform datelor disponibile în ianuarie 2017