021 402 26 40

0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
-30%
  • ECG ECG

ECG in 10 zile

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

În paginile acestei lucrări veți găsi informații esențiale privind anomaliile de conducere sino-atrială şi atrio-ventriculară, ischemia şi infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitație, tahicardiile cu complexe QRS largi și pacemakerele electronice. 

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 149,90 RON

Special Price 104,93 RON

Autor(i): David R. Ferry
Număr pagini: 640
Editura: Editura ALL

Detalii

Electrocardiografia este o explorare cardiacă neinvazivă extrem de importantă, care se poate efectua în orice condiții şi care oferă informații foarte utile pentru strategia terapeutică ulterioară. Având în vedere importanța diagnostică vitală a electrocardiogramei, ea trebuie înțeleasă şi însuşită de toți medicii, indiferent de specialitate, de medicii rezidenți, de studenții la medicină și de alți profesioniști din domeniul medical.

ECG în 10 zile are la bază cursul foarte popular al autorului și oferă o abordare pas cu pas unică, imagini vectoriale extrem de clare, plus trasee ECG de exercițiu pentru a crește încrederea în sine și a rafina abilitățile clinice.

În paginile acestei lucrări veți găsi informații esențiale privind anomaliile de conducere sino-atrială şi atrio-ventriculară, ischemia şi infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitație, tahicardiile cu complexe QRS largi și pacemakerele electronice. La sfârşitul cărții sunt prezentate 100 de electrocardiograme diverse cu interpretare.

Mai multe informatii

Titlu ECG in 10 zile
ISBN: 978-606-587-196-0
Autor(i): David R. Ferry
Editura: Editura ALL
Aparitie 30 sept. 2013
Număr pagini: 640
Format: Nu
Copertă: Nu
Citate: Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluează produsul:

Also Purchased