0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
-50%

Pachet MAXI pentru cadre medii

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Acest pachet reunește 10 lucrări esențiale atât pentru viitorii asistenți medicali și de farmacie, cât și pentru cadrele medii din sistemul sanitar.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 639,00 RON

Special Price 319,50 RON

Autor(i):
Număr pagini:
Editura: Editura ALL

Detalii

Cele 10 cărți fundamentale pentru asistenții medicali

Pachetul MAXI reunește 10 lucrări esențiale pentru cadrele medii în pregătire, pentru asistenții medicali din sistemul sanitar sau pentru alți profesioniști din domeniul medical.

Medicina este un domeniu aflat într-o continuă schimbare, prin experiența clinică şi studiile care lărgesc mereu orizontul de cunoaștere. Îngrijirea medicală reprezintă o componentă esențială a sistemului de sănătate. Volumele din acest pachet își propun să ofere sprijinul rapid și practic de care au nevoie cei care se specializează în îngrijirea medicală. Se adresează, astfel, elevilor școlilor sanitare postliceale, indiferent de specialitate – atât celor care își doresc să devină asistenți generaliști, cât și celor care se pregătesc pentru diverse arii de specializare (biofizică și imagistică, geriatrie, nursing și pediatrie, farmacologie, chirurgie, medicină internă, oftalmologie, ortopedie, virusologie). De aceea, sunt realizate conform programei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar, aprobată de Ministerul Educației și Cercetării.

De asemenea, pachetul le este destinat și celor care lucrează deja în sistemul medical, fie că sunt asistenți sau alți profesioniști care urmăresc să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele. Totodată, poate fi considerat un îndrumar util şi studenţilor facultăţilor de medicină generală şi farmacie, asistenţilor sociali, psihologilor, medicilor de familie sau de alte specialităţi etc.

Lucrările poartă semnăturile unor specialiști renumiți în domeniile lor, fiind adesea rodul colaborării unui colectiv prestigios de autori. Reprezintă instrumentul de studiu ideal datorită faptului că informațiile sunt actuale și complete, conform ultimelor cercetări ştiinţifice întreprinse. Structura riguroasă înlesnește înțelegerea acestora, iar volumele în ansamblu sunt concepute pentru a fi simplu de accesat și ușor de înțeles. Nu lipsește abordarea multidisciplinară, pentru a răspunde nevoii permanente de cunoaștere și de perfecționare a actualilor sau viitorilor asistenți medicali.

De asemenea, aceste volume urmăresc dezvoltarea capacității de a empatiza și relaționa cu cei suferinzi. Se concentrează asupra sarcinii de bază a cadrului medical cu pregătire medie, aceea de a asigura condiţiile optime de îngrijire a bolnavului. În același timp, insistă și asupra necesităţii ca acesta să-şi însuşească, cât mai profund şi mai rapid, cunoştinte şi practici de specialitate şi să-şi manifeste receptivitatea faţă de ştiinţă şi faţă de nou.

Lista completă a cărților din pachet:

 1. Geriatrie și geropatologie pentru asistenți medicali, de Monica Moldoveanu
 2. Manual de urgente medico-chirurgicale pentru scolile postliceale si asistentii medicali, de Mihail Petru Lungu
 3. Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie, de Crin Marcean și Vladimir-Manta Mihăilescu
 4. Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali, de Mihail Petru Lungu
 5. Manual de medicina interna pentru școlile sanitare postliceale si asistenti medicali, de Mihail Petru Lungu
 6. Oftalmologie pentru asistenți medicali, de Monica Moldoveanu, Adrian Moldoveanu
 7. Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali, de Monica Moldoveanu, Marius Niculescu
 8. Puericultură și pediatrie pentru asistenți medicali, de Mihaela Vasile
 9. Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenți medicali, de Monica Moldoveanu
 10. Semiologie medicală pentru asistenți medicali, de Mihaela Vasile si Monica Moldoveanu

Mai multe informatii

Titlu Pachet MAXI pentru cadre medii
ISBN: 973-606-587-546-3
Autor(i): Nu
Editura: Editura ALL
Aparitie 30 apr. 2020
Număr pagini: Nu
Format: Nu
Copertă: Nu
Citate: Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

 1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluează produsul:

CĂRTI RECOMANDATE