0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
-25%

EKG - Tot ce trebuie să știi

100 1 100 0

Vizualizare de ansamblu rapida

Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 119,90 RON

Special Price 89,93 RON

Autor(i): Malcolm S. Thaler
Număr pagini: 360
Format: 16.5 x 23.5 cm
Editura: Editura ALL

Detalii

Cea mai atractivă și ușor de citit carte de EKG pe care ți-o poți imagina

Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.

Studenții la medicină, dar și medicii de la toate nivelurile, care trebuie să interpreteze EKG-uri în activitatea lor de zi cu zi, pot răsufla ușurați. Cu acest volum în față, ai certitudinea că citești cel mai actual, clar și precis text la care ai putea spera. Hipertrofia și dilatația cardiacă, aritmiile, blocurile de conducere, sindroamele de preexcitație, infarctul miocardic – niciuna dintre aceste condiții medicale nu va mai avea secrete pentru tine, odată ce parcurgi explicațiile dr. Thaler. Îți va fi extrem de ușor să asimilezi informații și să iei decizii clinice, bazându-te pe imagistica sugestivă, pe exemplele și studiile de caz prezentate în carte. Cele nouă capitole te vor purta într-o călătorie fascinantă. Ilustrațiile color și un număr de peste 200 de electrocardiograme, care oferă o mai bună înțelegere a traseelor normale și anormale, scot în evidentă informațiile-cheie și înlesnesc asimilarea anumitor concepte și practici.

Modalitatea autorului de a simplifica o serie de concepte și de a transpune datele medicale într-un limbaj prietenos face din EKG – Tot ce trebuie să știi atât un instrument practic de studiu, cât și o lectură plăcută. Nici nu te vei plictisi, nici nu te vei simți intimidat pe măsură ce parcurgi acest ghid. Dimpotrivă, așa cum mărturisește însuși dr. Thaler, „este vorba despre transformarea ignoranței în cunoaștere, a cunoașterii în înțelepciune și toate cu un pic de distracție”.

Înainte să pornești la drum, conștientizează că EKG-ul este un instrument cu o deosebită putere clinică, remarcabil atât pentru ușurința cu care poate fi însușit, cât și pentru gama extraordinară de situații în care poate furniza informații utile, chiar critice. O privire rapidă asupra unui EKG permite diagnosticarea un infarct miocardic în evoluție, poate identifica o aritmie în măsură să pună viața în pericol, poate evidenția efectele cronice ale hipertensiunii prelungite sau efectele acute ale unui embolism pulmonar masiv. În alte cazuri, pur și simplu, oferă o măsură suplimentară de siguranță cuiva care dorește să înceapă un program de antrenament fizic.

Răsfoiește PDF online

Mai multe informatii

Titlu EKG - Tot ce trebuie să știi
ISBN: 978-606-587-506-7
Autor(i): Malcolm S. Thaler
Editura: Editura ALL
Aparitie 2 iul. 2018
Număr pagini: 360
Format: 16.5 x 23.5 cm
Copertă: broșată
Citate: Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  1. O super carte! review by Ionela Pămînt on 13.10.2019
    Evaluează produsul:

    O cartea excelentă pentru cine dorește să înțeleagă cu ușurință.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluează produsul:

CĂRTI RECOMANDATE