021 402 26 40
0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
-30%
  • Simptom-Diagnostic Simptom-Diagnostic

De la simptom la diagnostic în practica medicală

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Lucrarea se adresează atât tinerilor medici, studenţi sau rezidenţi, cât şi medicilor cu experienţă, de diverse specializări, având în vedere diversitatea afecţiunilor prezentate.

Disponibilitate: Nu este in stoc

Pret normal: 39,90 RON

Special Price 27,93 RON

Autor(i): Camelia Diaconu
Număr pagini: 336
Editura: Editura ALL

Detalii

Cazuri clinice reale prezentate în detaliu 

Stabilirea unui diagnostic corect și complet este unul dintre cele mai dificile procese medicale. Cea mai eficientă metodă prin care generațiile viitoare de medici pot învăța să parcurgă acest proces se bazează pe exemple din viaţa reală, de zi cu zi. „De la simptom la diagnostic în practica medicală” cuprinde 35 de prezentări de cazuri clinice ale unor bolnavi cu patologie diversă şi complexă, care au fost diagnosticaţi şi trataţi în clinicile şi spitalele din România.  

Abordarea practică a strategiilor diagnostice face din această carte o lectură foarte utilă, captivantă și instructivă. Pentru a fi ușor de parcurs, fiecare caz clinic este prezentat pas cu pas, de la simptomatologie, date anamnestice, elementele examenului obiectiv, investigaţii paraclinice, diagnosticul pozitiv, probleme de diagnostic diferenţial, până la etapele de tratament și evoluţie. Expunerile sunt completate cu date de actualitate din literatura ştiinţifică medicală, referitoare la patologia prezentată. 

Lucrarea a fost realizată de un vast colectiv de autori, sub coordonarea Cameliei Cristina Diaconu. Pentru că de cele mai multe ori se impune o strânsă colaborare interdisciplinară pentru stabilirea unui diagnostic corect, autorii sunt medici de diverse specializări: medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, medicină de urgenţă, chirurgie generală, chirurgie plastică, neurologie, reumatologie, neurologie, anatomie patologică etc. 

Unic în această carte: O parte din patologia descrisă este destul de rară sau mai puţin obişnuită. De aceea, cartea își asumă rolul de a sublinia faptul că patologiile rare există şi de a le face cunoscute. 

Public-țintă

Lucrarea se adresează atât tinerilor medici, studenţi sau rezidenţi, cât şi medicilor cu experienţă, de diverse specializări, având în vedere diversitatea afecţiunilor prezentate.

Mai multe informatii

Titlu De la simptom la diagnostic în practica medicală
ISBN: 978-606-587-405-3
Autor(i): Camelia Diaconu
Editura: Editura ALL
Aparitie 31 mar. 2016
Număr pagini: 336
Format: Nu
Copertă: Nu
Citate: Nu

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluează produsul:

CĂRTI RECOMANDATE