021 402 26 40

0item(s)

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Sfaturi practice

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)

 1. sarcina sarcina
  -28%

  A doua sarcină

  Dacă citiți această carte înseamnă că v-ați îmbarcat pe drumul spre a avea un al doilea (sau al treilea) copil. Dacă prima dată era vorba de a lua în considerare doar situația dumneavoastră și a partenerului dumneavoastră, acum mai există o persoană a cărei întreagă viață viitoare va fi influențată de deciziile pe care le luați.

  Pret normal: 39,90 RON

  Special Price 28,73 RON

 2. Ceaiuri din plante medicinale Ceaiuri din plante medicinale
  -30%

  Ceaiuri din plante medicinale

  Lucrarea de față prezintă soluții testate pentru vindecarea și ameliorarea unei largi varietăți de boli pe cale naturistă.

  Pret normal: 19,90 RON

  Special Price 13,93 RON

 3. Ghidul indicelui glicemic

  Un ghid care vă ajută să navigaţi prin lumea dietelor şi a nutriţiei, vă oferă răspunsuri la întrebările despre carbohidraţi şi despre reducerea riscurilor de apariţie a problemelor de sănătate.

  34,90 RON
 4. 10 soluții simple împotriva timidității

  Din când în când, cu toții ne simțim inconfortabil în locuri publice, înconjurați de necunoscuți și constrânși de obligații sociale. De fapt, senzațiile de anxietate socială și timiditate sunt perfect normale. Ca și alte forme de anxietate, anxietatea socială poate fi o formă de apărare împotriva potențialelor pericole sau amenințări. Mai mult decât atât, anxietatea socială este un instrument de autocontrol. În absența ei, am spune sau am face permanent lucruri pe care să le regretăm ulterior. Totuși, unii dintre noi ating un nivel de anxietate și timiditate care le afectează viața de zi cu zi. În aceste cazuri, anxietatea este în exces, nerealistă și adesea deloc folositoare.

  Pret normal: 19,90 RON

  Special Price 14,33 RON

 5. Alimentația și sănătatea femeii Alimentatie
  -28%

  Alimentația și sănătatea femeii

  Volumul Alimentația și sănătatea femeii se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție și se adresează tuturor femeilor. Beneficii garantate pentru întreaga familie!

  Pret normal: 24,90 RON

  Special Price 17,93 RON

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)